X

Elektronisk signatur på lagerbolag

Vår tjänst för att signera samtliga handlingar rörande lagerbolag gör att vår tjänst är ännu snabbare.

Välj elektronisk signatur när du beställer lagerbolag. Det förutsätter att du och eventuella andra köpare av lagerbolaget kan signera dokument elektroniskt med e-leg. Har du inget e-leg kan du beställa via din bank.

Läs mer om e-legitimation

Forma Bolagstjänster har förmodligen den snabbaste handläggningen på marknaden. För att bli ännu snabbare har vi nu infört möjligheten att underteckna samtliga handlingar elektroniskt. Du väljer elektronisk underskrift när du beställer ditt lagerbolag. En förutsättning för att detta ska fungera är att de eller den som köper lagerbolaget och som skall underteckna handlingar har ett e-leg.

Utgivare av e-legitimation

Här hittar du de utgivare av e-legitimation och BankID, både på kort och fil, som finns. Mer information om säkerhet, hur du spärrar din e-legitimation och hur du ansöker om e-legitimation får du på utgivarnas hemsidor, se nedan.

Danske Bank

Handelsbanken

Ikano Bank

Länsförsäkringar Bank

Nordea

SEB

Skandiabanken

Sparbanken Öresund

Sparbanken Syd

Swedbank

Utgivare av Mobilt BankID

Danske Bank

Handelsbanken

Länsförsäkringar Bank

Nordea

SEB

SkandiaBanken

Sparbanken Syd

Sparbanken Öresund

Swedbank

Ålandsbanken

Övriga utgivare av e-legitimation

Telia

Telia genom ICA Banken

Tags: